Dumitru Văduva este propunerea USR PLUS pentru postul de subprefect Ilfov

Dumitru Văduva este avocat cu peste 20 de ani de experiență, absolvent al Facultății de Drept a Universităţii București

Dumitru Văduva, propunere subprefect Ilfov

Căsătorit, are două fete, locuiește pe o stradă neasfaltată din comuna Dobroești, judeţul Ilfov.

La începutul anului 2019, a înființat filiala USR Dobroești, fiind ales şi președintele acesteia, funcţie pe care o ocupă şi în prezent.

Din ianuarie 2020, este membru în Biroul Judeţean al USR Ilfov.

Din septembrie 2020, este consilier local în Consiliul Local al comunei Dobroeşti şi Preşedinte al Comisiei de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din Consiliul Local al comunei Dobroeşti.

Dumitru Văduva își dorește pentru Ilfov îmbunătățirea condițiilor de viață prin asigurarea accesului la infrastructură, la utilități și servicii publice de calitate. Dezvoltarea Ilfovului trebuie făcută într-un mediu sănătos. Un proiect de suflet este creșterea suprafeței împădurite, Ilfovul fiind un județ deficitar în păduri: doar 16% din suprafață este ocupată cu vegetație forestieră.

Dumitru Văduva consideră că reformele în domeniul Administraţiei publice trebuie să promoveze atât consacrarea principiului integrităţii şi corectitudinii, cât şi schimbarea culturii administrative. Administraţia publică trebuie să gestioneze cu eficienţă şi echitabil servicii publice de calitate şi să câştige respectul şi încrederea cetăţenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *