1,24 km din 8,62 km asfaltați și multă minciună

Potrivit Planului de Menținere a Calității Aerului din Ilfov, Primăria Dobroești ar fi trebuit să asfalteze 8,62 km până la finalul anului 2020 cu un buget de 15 milioane lei. Așa cum am mai spus, banii există, dar nu au fost cheltuiți.

Dobroești, în Planul de Menținere a Calității Aerului

Pentru a justifica nerealizarea, la stadiul lucrării este menționat:“Modernizarea, asfaltarea str. Stejarului, Trifoiului, DC3A, Caisului – a fost finalizată procedura de licitație, urmează să se emită ordinul de începere a lucrărilor”.

În realitate, str. Stejarului, a fost finalizată licitația doar pentru tronsonul dintre dr. Fermei și str. Trifoiului.

Str. Trifoiului, a fost finalizată licitația doar pentru tronsonul dintre bd. V. Dumitrescu și str. Stejarului.

DC3A este blocată, puține speranțe să fie deblocate lucrările.

Pentru Caisului nu a fost finalizată nicio licitație. De fapt nici nu a fost începută licitația. Nu au fost făcute exproprierile, așa că ulița Caisului are de așteptat.

Ulița Caisului
foto Bogdan Cucinschi

Iar despre faptul că urmează să se emită ordinul de începere a lucrărilor, singurul tronson de stradă pe care poate fi emis este tronsonul din Strada Stejarului. Pentru restul, nu au fost făcute exproprierile.

Oare cui aparțin aceste minciuni din raportul prezentat de către Consiliul Județean Ilfov? Cine are interesul să ascundă starea deplorabilă a drumurilor din Dobroești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *