Transportul public pe Drumul Gării

În seara dinaintea alegerilor, Primaria Dobroesti oficial a afișat triumfalist poze cu un autobuz STB pe Drumul Gării în următorul comunicat: “Lucrările la traseul STB din Fundeni s-au încheiat. După efectuarea probelor, autobuzele vor parcurge traseul pe ruta pod Fundeni – Strada Gării – capăt strada CaisuluiDupă o serie de amânări și probleme legate de infrastructură, au fost finalizate lucrările la traseul STB din Fundeni; s-au amenajat stațiile și zona unde va fi capătul de linie ( str Caisului). Traseul STB va reprezenta o prelungire a liniei actuale 182 / 343, de la podul Fundeni până la capătul de linie, ce va fi pe strada Caisului. Pe strada Gării vor fi trei stații: Livadă, Cireșului și Părului. A patra stație va fi pe strada Piersicului, iar capătul de linie va fi pe strada Caisului. Trebuie menționat faptul ca într un timp extrem de scurt de la bugetarea intarziata a lucrărilor, traseul liniei STB a fost finalizat.”

Autobuze STB pe Drumul Gării

După alegeri, Primaria Dobroesti oficial a lăsat-o mai moale cu triumfalismul: „In urmă cu cateva luni reprezentantii STB au solicitat Primariei Dobroesti realizarea infrastructurii ( Statii, marcaje, alveole, capat de linie) pentru a putea prelungii doua linii de transport. S-au facut probe pe traseu, s-au stabilit detalii tehnice. Din motive independente de noi factorii de decizie din cadrul STB au decis sa amane operationalizarea acestor trasee in forma discutata. Va asiguram ca facem demersuri / solicitari pe langa institutiile abilitate.”

Am întrebat public când vor circula autobuzele pe Drumul Gării: https://www.facebook.com/USRDobroestiIlfov/posts/1098311877292844.

Am solicitat în scris informații despre documentația transmisă, data depunerii acesteia, etapele care trebuie parcurse, data estimată a începerii transportului public în zona Fundeni. Răspunsul primit nu face vorbire despre nicio documentație depusă, vorbește doar de decalarea termenului.

La ședința de Consiliu Local din 22 decembrie, Dumitru Văduva a adresat o interpelare primarului cu privire la transportul public.Primaria Dobroesti oficial trebuie să publice documentația transmisă, data depunerii acesteia, etapele care trebuie parcurse, data estimată a începerii transportului public în zona Fundeni.

Transportul public este esențial pentru satul Fundeni. Este vremea să fie rezolvată această problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *